Kā maksāt nodokļus, naudas sodus, komunālos pakalpojumus un citus pakalpojumus tiešsaistē

Daudzas regulāras izmaksas nevar atlikt vai atcelt: komunālo pakalpojumu un interneta maksājumu, nodokļus un soda naudas, aizdevumus un aizdevumus. Ietaupīt naudu par šiem maksājumiem ir maz ticams, bet laiks-jūs varat. Visu šo rutīnu ir viegli pārvietot tiešsaistē un pat automatizēt. Izskaidrojiet, kā to izdarīt.

Gandrīz visas finanšu organizācijas, pakalpojumu sniedzēji, valsts iestādes pieņem pārskaitījumus, izmantojot savas vietnes vai mobilās lietotnes. Bankas piedāvā arī attālinātu maksājumu par dažādiem pakalpojumiem, izmantojot savas lietotnes un vietnes. Pievērsiet uzmanību komisijām, kas var iekasēt vienlaikus. Dažreiz tie atšķiras pat maksājot tos pašus pakalpojumus, izmantojot dažādus pakalpojumus.

Lai papildinātu kontu, Jums būs nepieciešams veikt tikai dažus klikšķus. Bet ir svarīgi pārliecināties, ka visi jūsu tulkojumi internetā ir droši:
  •  Ievadiet savu bankas kartes informāciju (ieskaitot trīsciparu kodu no aizmugures) tikai pārbaudītajās vietnēs. Sargieties no pikšķerēšanas lapām, kas ir maskētas kā reālas.
  •  Neizmantojiet identiskas paroles personīgajiem kontiem dažādu organizāciju vietnēs.

Lielākajai daļai pakalpojumu ir iespējams pieslēgt automātisko maksājumu - nepieciešamā summa tiks automātiski norakstīta no jūsu bankas konta par labu piegādātājam. Telekomunikāciju operatori, komunālie pakalpojumi, Uzkopšanas uzņēmumi un pašas bankas piedāvā pieslēgt automātisko maksājumu kontus vai Automātisko papildināšanu bilanci, izmantojot savas vietnes un mobilās lietojumprogrammas.

Jūs varat iestatīt automātiskos maksājumus savos kontos un, piemēram, vecāka gadagājuma radinieku kontos.

Apskatīsim sīkāk, kādus pakalpojumus var apmaksāt attālināti un kā to ir ērtāk izdarīt.

Komunālie pakalpojumi

Kvīts par dzīvokli norāda informāciju par pārvaldības sabiedrību vai pakalpojumu sniedzēju, jūsu personīgo maksātāja kodu, kā arī detalizētu aprēķinu un kopējo maksājuma summu.

Daudzos reģionos jūs varat pārskaitīt naudu komunālajiem pakalpojumiem, izmantojot personīgos kontus vietējos pakalpojumu sniedzēju vietnēs vai reģionālajā administrācijā.

Visos reģionos ir pieejami arī divi universāli veidi kā norēķināties par komunālajiem pakalpojumiem tiešsaistē:

1. Izmantojot lietotni vai personīgo kontu jūsu bankas vietnē

Atlasiet sadaļu pakalpojumu apmaksa, izvēlnē atrodiet pakalpojuma veidu un pakalpojumu sniedzēju, pēc tam ievadiet savu maksātāja kodu. Parasti ir iespējams apmaksāt jau izrakstīto rēķinu (informācija par parāda apmēru tiek automātiski ielādēta elektroniskā maksājuma veidlapā) vai pārskaitīt patvaļīgu summu. Jums ir jānorāda konts vai karte, no kuras jums ir jāmaksā nauda, jāpārbauda dati, jāpārbauda komisija un, ja jūs piekrītat visiem, jāapstiprina maksājums.

Ja jūs neesat atradis savu pārvaldības sabiedrību bankas izvēlnē, tad jums būs jāiet garākā ceļā. Ievadiet piegādātāja informāciju, kas norādīta kvītī, un pēc tam summu.

Dažas bankas piedāvā klientiem maksājumu ar QR kodu. Ja jūsu kvīts tas ir, jūs varat uzskatīt to par viedtālruni, izmantojot bankas lietotni. Šajā gadījumā visa informācija tiks ielādēta automātiski, Jums būs nepieciešams tikai pārbaudīt visus datus un norādīt, no kura Konta norakstīt maksājumu.

2. Caur sabiedrisko pakalpojumu portālu

Lai samaksātu par pakalpojumiem, pietiek izveidot vienkāršotu kontu portālā. Reģistrācijai būs nepieciešams tikai vārds, mobilais tālrunis un e-pasta adrese. Jūs saņemsiet SMS ar kodu, lai apstiprinātu reģistrāciju.

Pēc tam sadaļā pakalpojumi jāatrod apakšatslēga" komunālo pakalpojumu apmaksa", jāizvēlas pakalpojumu sniedzējs un jānorāda sava personīgā konta numurs. Šī metode ievērojami atvieglos jūsu dzīvi. Nākotnē jūs saņemsit elektroniskos kvītis savā personīgajā kontā portālā un varēsiet tos nekavējoties apmaksāt ar bankas karti no jebkuras vietas pasaulē.

Dažas bankas piedāvā pielāgot kvīšu piegādi jūsu personīgajam kontam vietnē vai mobilajā lietotnē. Bet tas ir nepieciešams, lai noskaidrotu, vai banka iekasē maksu par šo iespēju.

Ja nepieciešams, no personīgā kabineta bankas vietnē vai valsts pakalpojumu portālā varat lejupielādēt kvīti ar maksājuma apstiprinājumu.

Nodoklis

Jūs varat pārskaitīt nodokļus Federālā nodokļu dienesta (FNS) vietnē un mobilajā lietojumprogrammā, izmantojot mobilo lietojumprogrammu vai personīgo kontu savas bankas vietnē, kā arī valsts pakalpojumu portālu.

Vieglākais veids, kā to izdarīt, izmantojot FNS pakalpojumu "maksāt nodokļus". Lai to izdarītu, pietiek ar to, lai ievadītu maksātāja vārdu un INN, pārskaitījuma summu un bankas kartes datus. Un jūs varat maksāt ne tikai par sevi, bet arī par citiem. Galvenais ir pārliecināties, ka visi ievadītie dati ir pareizi.

Lai samaksātu nodokļus, izmantojot Personīgo kabinetu Federālā nodokļu dienesta mājas lapā vispirms ir apmeklēt vienu no nodokļiem ar pasi, un tur, lai iegūtu datus par atļauju. Jūs varat arī pieteikties personīgajā kontā FNS vietnē, izmantojot apstiprinātu kontu valsts pakalpojumu portālā. Jums būs lāpīt, bet caur personīgo kabinetu jūs varat ne tikai samaksāt kvītis, bet arī vienmēr redzēsiet, kāds ir jūsu īpašums ir apliekams ar nodokļiem, vai jums ir jāiesniedz deklarācija, vai jums ir parāds un vai maksājums ir pagājis savlaicīgi.

Lai samaksātu nodokli, izmantojot sabiedrisko pakalpojumu portālu, vispirms būs jāapstiprina savs konts.

Sods

Visredzamākais ir maksāt tos organizācijas vietnē, kas jums ir sodīta. Piemēram, izmantojot ceļu policijas mājas lapā. Tur jūs varat vispirms pārliecināties, vai tieši jums ir naudas sods, vai tas ir scammers iemeta savu pastkasti viltotu kvīti ar saviem rekvizītiem.

Turklāt jūs varat atmaksāt parādu mobilajā lietotnē vai personīgajā kontā bankas vietnē (parasti šī opcija ir sadaļā "Maksājumi"). Saskaņā ar savu automašīnu vai motociklu jūs varat iestatīt automātisku jaunu rīkojumu piegādi bankas lietojumprogrammai.

Ir pieejams arī maksājums, izmantojot sabiedrisko pakalpojumu portālu. Personīgajā kontā portālā ir viegli atrast savu naudas sodu pēc unikālā aprēķina id (UIN) numura, kas ir kvīts. Un, ja jūs pievienojat transportlīdzekļa vadītāja apliecības un pases (PTS) datus profilam, paziņojumi par naudas sodiem automātiski tiks nosūtīti uz jūsu personīgo kontu.

Dažāda veida naudas sodus var maksāt ar atlaidi, ja to izdarītu pirmajās 20 dienās pēc saņemšanas saņemšanas. Vairumā gadījumu atlaide sasniedz 50%.

Aizdevumi un aizdevumi

Parasti visas bankas un mikrofinansēšanas organizācijas, kas izsniedz tiešsaistes aizdevumus, ļauj veikt maksājumus attālināti.

Dažas bankas dod iespēju, izmantojot savas mobilās lietotnes vai vietnes, lai dzēstu kredītus, kas noformēti citās bankās,bet parasti par to maksā aptuveni 1%. Tāpēc rūpīgi izpētiet Noteikumus un nosacījumus, pirms izmantojat šādu pakalpojumu.

Ņemiet vērā, ka dažreiz maksājums aizņem ilgāku laiku, nekā jūs aprēķināt. Piemēram, ja jūs sūtāt naudu brīvdienās, tad viņi var pieteikties kontā tikai pirmajā darba dienā. Ir iespējamas arī tehniskas kļūmes mobilajā lietotnē vai aizdevēja vietnē. Tāpēc tas ir labāk, lai nodzēstu parādus ar laika rezervi, lai nebūtu soda naudas un soda naudas par kavējumiem.

Esi uzmanīgs: veiciet maksājumus tikai oficiālajās vietnēs un juridisko organizāciju lietotnēs. Jūs varat pārbaudīt banku un MFI kontaktus bankas mājas lapā.

Apdrošināšanas prēmijas

Investīciju vai uzkrājošās dzīvības apdrošināšanas līgumi bieži paredz, ka jums regulāri jāveic maksājumi. Bet ne vienmēr katru reizi apmeklēt apdrošinātāja biroju un veikt iemaksu caur kases aparātu.

Daudzi apdrošinātāji ļauj veikt maksājumus, izmantojot savas lietotnes vai vietnes. Vai nu jūs varat pārskaitīt naudu, izmantojot savu mobilo vai tiešsaistes banku, izmantojot apdrošināšanas kompānijas rekvizītus. Jebkurā gadījumā noteikti norādiet apdrošināšanas līguma numuru un savus datus, lai maksājums netiktu zaudēts.

Pirms noslēgt līgumu ar apdrošinātāju, atrodiet to bankas tīmekļa vietnes rokasgrāmatā, pārliecinieties, ka viņam ir licence pareizajam apdrošināšanas veidam un pārbaudiet viņa vietnes oficiālo adresi.

Internets, mobilie sakari un TV

Telekomunikāciju uzņēmumi piedāvā klientiem izsekot viņu bilanci un veikt maksājumus, izmantojot mobilās lietotnes un personīgos kontus savās vietnēs.

Daudzi operatori tagad piedāvā pakešu pakalpojumus, kas ietver gan sakarus, gan internetu, gan televīziju, tāpēc ir ērti maksāt par visu uzreiz. Bieži vien jūs varat veikt pārskaitījumu ne tikai no kartes, bet arī no elektroniskā seifa konta. Daudzi pakalpojumu sniedzēji ļauj pārskaitīt naudu par internetu vai TV, pat ar mobilā tālruņa bilanci.

Bankas bieži ietver sakaru pakalpojumus maksājumu sarakstā savās vietnēs un mobilajās lietojumprogrammās.